Nintendo, убиецът на живата история на гейминга, получи ответен удар под формата на емулатора Yuzu за хибридната конзола Switch. Компанията по традиция прави немощни конзоли, защото водена от алчността си, иска да бъде единствената, която изкарва печалба не само от софтуера, но и от хардуера си. Обратната страна на това е, че системите на Nintendo са най-лесни за емулация и Yuzu го доказва отново.

Той е вторият емулатор за Switch след RyujiNX и също се развива с бързи темпове. Само за няколко месеца време, емулаторът вече може да пусне доста игри, включително хитовия платформър Super Mario Odyssey.

Технически постижението се нарича in-game – това не означава, че играта се играе свободно или че Yuzu ще стане пълноценна алтернатива на Switch в скоро време. Това е чудо, че играта може да влезе в играта на този етап, така че не очаквайте да играете тази игра с тройно-Nintendo в скоро време.

Както ще забележите веднага, игри като Super Mario Odyssey, The Longest 5 Minutes, Touhou Kobuto V: Burst Battle, Ace of Seafood и R.B.I. Baseball 17 се представят лошо и са изпълнени с визуални артефакти и проблеми. Тези игри най-вероятно няма да могат да се играят скоро, въпреки че е доста готино, че Yuzu действително ги изпълнява.

От друга страна, игри като Antiquia Lost, Bleed 2, One Piece: Unlimited World Red DE и 88 Heroes: 98 Heroes Edition са почти функционални. Бъдещите версии най-вероятно ще отговорят на оставащите графични проблеми и ще подобрят производителността и смятам, че тези игри ще бъдат напълно възпроизведени до края на 2018 г.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
5 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
loveКво ти пукаdr dresolidМиро Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
solid
solid

ахаха евалата само така…унищожете тази японска шега нарeчена nintendo…

Кво ти пука
Кво ти пука

Никакъв шанс, приятел. По-вероятно е да фалира другата японска шега, наречена Sony, която ти произвежда любимата конзола, а именно PlayStation. И явно май те боли от едни цифри, не тези на Sony, а на другата японска шега. Иначе браво на разработчиците на Yuzu, просто си знаят работата, а и винаги е имало повече интерес към конзолите на Nintendo, от колкото на Sony. Авторът е доста дразнещ с неговите лични мнения. Били лесни за емулация, дрън, дрън, та пляс!

Миро
Миро

Авторът е написал една доста непрофесионална статия в стил „форумен трол“. Явно не му се дават пари за закупуването на видео игри и го боли от затварянето на един пиратски сайт.

Кво ти пука
Кво ти пука

Той автора само превежда статиите и от време на време слага едно лично мнение, та да има нещо, пък и да издразни малко хората.

solid
solid

какви фалити,какви 5 лева бре момчета…в момента и Сони и Нинтендо са на гребена на вълната…playstation са на върха,нинтендо с техния switch също имат огромен успех и вървят нагоре така,че това само може да ни радва,защото въпреки че в момента съм PC user и отдавна оставих конзолите,съм израснал с PS1 и 2 и NES и много се радвам като гледам че имат успех и до днес…а вие двамката сте седнали да говорите за фалити…

dr dre
dr dre

абсолютно си прав и аз не мога да си представя Сони или пък Нинтендо да фалират,та това са playstation и нинтендо…имена с дълга история зад гърба си и ревностни фенове и имат супер игрите излизали през годините и някак не мога да си представя,че всичко може да свърши ей така…

Кво ти пука
Кво ти пука

Нямам абсолютно нищо против и в двете компании, това са факти. Просто се издразних от фенбойчето. ^_^

love
love

имам xbox one,playstation и от скоро един switch,като за него доста се колебаех,но накрая реших да се снабдя и с едно switch-e и не съжалявам оказа се супер якото таблетче особено doom на това екранче е мазало голяма забава е… просто и трите конзоли са си супер…и тези идиотски изказвания като еееее сони ще фалират,еееее нинтендо ще фалират не знам за какво е нужно да се казват просто,след като знаете,че това в близкото бъдеще просто няма как да се случи, пък вие си лайте глупости…ей аман от такива индивиди…