Surface Phone може да се сгъва на две, подсказва нов патент

2
871

Слуховете около предстоящия и почти митичен Surface Phone са редки, но за сметка на това винаги са интересни. Според нов патент, регистриран от Microsoft, въпросният модел може да бъде един от първите, които ще предложат следващия голям хит в дизайна – сгъваем корпус.

Очевидно компанията иска да предложи на потребителите да правят повече с по-малко, което е постижимо именно със сгъващ се смартфон, който е толкова компактен и толкова голям, колкото ви е необходимо в момента.

Microsoft вероятно ще използва Surface Phone, за да завърши прехода на Windows към ARM и тези слухове правят идеята за сгъваем телефон по-достоверна. В идеалния вариант, към него ще се добавя физическа клавиатура, която също може да се сгъва, така че да имате истинска работна станция в максимално компактни размери.

Извън това, за Surface Phone знаем много малко. Един слух твърди, че той ще може да записва 3D съдържание и ще има VR възможности и че ще бъде част от обща екосистема, включваща още Surface Pro, Surface Book и РС.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
TNT
TNT

митове и легенди

Анакин
Анакин

Телефона се разработва, просто Microsoft искат да го изпипат до най-малкия детайл, защото с Lumia се провалиха и искат да направят грандиозно завръщане.