Августовска разпродажба на софтуер: Godeal24 предлага Windows 10 само за $8,19

0
502

Пандемията започна да намалява, но в редица региони от целия свят започна да се формира нов начин на работа, който се състои от най-различни виртуални процеси и отдалечена работа. В началото на месец август Microsoft представи облачната операционна система Windows 365, която е онлайн услуга, даваща възможност за избор на виртуалния хардуер, както и стартирането на десктоп средата на Windows 10 или Windows 11 на компютри, таблети и най-различни други разнообразни устройства. Компаниите могат да променят конфигурацията на своите виртуални системи според своите нужди. Това е една отлична онлайн услуга за всички специалисти и служители, но техните операционни системи трябва да са актуализирани до най-новите версии на Windows 10 и Windows 11.

Ако ви е необходима актуалната към днешен ден версия на Windows 10, Godeal24 организира августовска разпродажба, в рамките на която можете да си вземете ОЕМ продуктов ключ за Windows 10 Pro при цена едва $8 след направените отстъпки.

Windows 10 само за $8,19!

Godeal24 предлага специална цена за някои продукти на Microsoft по време на тази промоция, посветена на Деня на независимостта. Можете да направите ъпдейт на вашия компютър при възможно най-добра цена от $8,19 без да се налага използването на код от електронен купон. И още, Godeal24 предлага перфектни софтуерни продукти и обслужване на клиенти, което няма да ви остави да се притеснявате след покупката.

45% отстъпка за ОС Windows

Код на купона SGO45
Имате нужда от още нещо? Следващите продуктови ключове за различни версии на операционната система Windows се предлагат с 45% отстъпка. Просто използвайте промоционалния код във виртуалната количка и вижте как се коригира цената.

Мега отстъпка за комплектите софтуер

Код на купона SGO60
Може би имате нужда от по различни софтуерни продукти, за да вършите по-ефикасно ежедневната работа. Godeal24 има предложение и за този случай, като сега можете да си изберете най-подходящия софтуерен комплект, който можете да вземете при изключително атрактивна цена.

Искате ли да направите работата и ученето с вашия компютър много по-удобни? Искате ли да имате чист и безопасен персонален компютър? Няма проблеми! Ние предлагаме голямо разнообразие от мощни софтуерни инструменти, като в тази лятна разпродажба отстъпката достига до 90%. Следните продуктови ключове могат да се вземат директно без да се налага въвеждането на код от електронен купон. Не ги изпускайте.

Godeal24 е добре известен със своето отлично обслужване на клиентите и с най-разнообразните начини на разплащане, включително PayPal и кредитна карта. Малко след поръчката ще получите избраните продуктови ключове директно във вашата електронна поща във вид на имейл.

Ако възникне какъвто и да било проблем или просто имате някакъв въпрос, нашият екип за обслужване на клиенти е винаги готов да помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес [email protected] относно затрудненията с които сте се сблъскали.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!