8.6 C
София

Tesla изпрати поканите за събитието Денят на изкуствения интелект

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Компанията изпрати официалните покани за събитието, на което се очаква Илън Мъск да представи на публиката най-новите достижения на Tesla в областта на хардуера и софтуера на своите електромобили, включително и на суперкомпютъра Dojo, за възможностите и предназначенията на който се появиха най-различни слухове.

Очакванията са Tesla AI Day да бъде аналогичен на Деня на батерията, който се състоя преди една година. Първоначално с детайлна презентация пред медиите ще излезе генералният директор на компанията Илън Мъск, който ще съобщи какви са достиженията на Tesla и традиционно ще обяви какви са бъдещите цели на компанията. След това специалистите на Tesla ще покажат на гостите на събитието различното оборудване и програмно осигуряване, което се използва в техните ИИ продукти. След това ще има тестови пътувания на Model S Plaid и други подобни развлечения.

В поканата се подчертава, че участниците в това събитие ще бъдат едни от първите, които ще видят най-новите достижения на Tesla в областта на суперкомпютрите и обучението на невронните мрежи.

Неособено известен факт е, че Tesla активно използва най-съвременни алгоритми с елементи на изкуствен интелект в своето производство – в Гигафабриките в целия свят. ИИ алгоритмите извършват мониторинг на качеството на продукцията, оптимизират производствените операции, не допускат престой на оборудването и непрекъснато се усъвършенстват.

Tesla AI Day ще се състои на 19 август тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини