STX Entertainment публикува втория трейлър на фантастичния трилър „Кръгът“ (The Circle) с Том Ханкс и Ема Уотсън в главните роли.

Филмът е екранизация на едноименния роман антиутопия на американския писател Дейв Егърс, който стана един от бестселърите за 2013 година. Световната премиера на филма ще се състои на 28-ми април тази година.

В стремежа си да осигури благополучие и процъфтяване на цялото човечество, успешна компания от Силициевата долина с име The Circle създава онлайн-идентификатор на човека, като събира в едно неговата електронна поща, страниците в социалните мрежи, информацията за банковите карти и сметки, и разплащанията извършвани с тях. По-късно става ясно, че „Кръгът“ има користни цели, прикривайки ги с развитието на най-новите технологии. Централният офис на The Circle в трейлъра твърде подозрително напомня на новата модернистична сграда на известен американски технологичен гигант, който все не може да завърши нейния строеж.

Том Ханкс е главата на корпорацията, а Ема Уотсън е нов служител, млада и способна жена, която бива убедена от основателя на компанията да участва в този революционен експеримент.

Повдигат се злободневни въпроси за непрекъснатото и всеобхватно наблюдение на хората и как би се чувствал всеки, ако стане прозрачен за целия свят.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бай Гейтс
Бай Гейтс

Че то си е така! Каква фантастика?!

посетител
посетител

Преди фантастиката беше наистина фантастика. Т.е. неща които ще се случат след 50-100-1000години.
А сега като гледам май фантастиката изостава от технологиите. Те пишат за неща, които вече съществуват :):)

Развеселих се
Развеселих се

По-скоро Гугъл.

TNT
TNT

хвърлят прах в очите на хората за да не са подозрителни в бъдеще.
доста ефтин трик да го е.а

pix3l
pix3l

Баси сайта, пълен с фенове на теории на конспирацията… ;D

Кристиян Колев
Кристиян Колев

От предоставения трейлар разбирам, че сценарий ще бъде далече от истината и твърде много филмиран, но концепцията дори да се доближава до истината не е това което е. Ако бяха направили филм по сценария на Watch Dogs , ще е шедьовър.