fbpx
2.2 C
София

Акциите на Tesla растат в очакване на нов тримесечен рекорд на продажбите

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Миналия месец цената на акциите на Tesla падна с рекордните 21% и се образува низходяща тенденция. Още тогава финансовите анализатори прогнозираха, че съвсем скоро техният курс ще започне да се покачва. Прогнозата се оказа вярна и през последните два дни те започнаха бързо да поскъпват.

Уеб порталът Electrek публикува информация, че през изминалата една седмица Tesla е доставила на своите клиенти рекорден брой електромобили и в края на третото тримесечие на тази година ще счупи собствения си рекорд по продажби. Една седмица преди това медиите се сдобиха с вътрешно електронно писмо, в което Илън Мъск благодари на всички работници и служители за отличната работа върху постигането на поставените задачи и за големите продажби и доставки на електромобили. Тези данни бяха публикувани сега и явно показват, че Tesla ще постави нов рекорд.

Преди две седмици аналитиците на Уолстрийт прогнозираха, че през Q3 компанията ще успее да продаде 123 хиляди електромобила, но сега тази прогноза се промени на 140 хиляди. Забелязва се, че през последните няколко тримесечия Tesla стабилно надминава прогнозите на аналитиците относно броя на продаваните електрически автомобили. Така например, в Q3 на 2020 година Tesla продаде 90 650 електромобила, докато прогнозата на аналитиците от Уолстрийт бе за 72 000 продажби.

Официалният отчет на Tesla за броя продадени електромобили трябва да бъде публикуван утре.

Абонирай се
Извести ме за
guest
12 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
на теслата дръжката
на теслата дръжката
1 година

Купувай, народе. То Тесли, то акции, купувай наред. И накрая като ти падне батерията след 100 км и чудесната Тесла не може да мръдне повече ще използуваш на теслата дръжката (единственото не електронно нещо в тесла) по предназначение.

KOH C KACKA
KOH C KACKA
Отговор на  на теслата дръжката
1 година

Прогнозата на аналитиците за ръста на хейтърите също не се оправдава. Те надминават всякакви оптимистични прогнози.
Ама като не може да го имам, дай да плюя та барем откажа още някой да го има..

whoth
whoth
Отговор на  на теслата дръжката
1 година

Батерията на Тесла пада след 200км, ако караш с 200км/ч.
Ако караш с 100-140, спокойно ще си изминеш 300+км.

на теслата дръжката
на теслата дръжката
Отговор на  whoth
1 година

Задавал ли си си въпроса защо в София няма пловдивски Тесли или в Пловдив софийски? Защото както и да ги караш не могат да минат това разстояние с едно зареждане (300 км. ). Та за издържливостта на батерията толкова. До кварталния магазин, до училището да закараш детето и толкова. От там следват 8 часа на зарядното в гаража и тракане със семейния дизел по останалите задачи за деня…

Чип за зеле
Чип за зеле
Отговор на  на теслата дръжката
1 година

Смели думи за човек, който е виждал Тесла (нямам предвид дърводелски инструмент) само на снимка. А и за купуване на акции си позакъснял ми се струва. Трябваше да си напазаруваш отдавна, когато още бяха под $300.

купувайте бе
купувайте бе
Отговор на  Чип за зеле
1 година

Купувайте акции, нали ще се вдигат още много. Нали Тесла е върха на сладоледа и тази марка било бъдещето. 🙂 Купувайте, ама не смеете, защото знаете, че е въпрос на време балона на нещо толкова неефективно ще се спука с гръм и трясък.

Мъск
Мъск
Отговор на  купувайте бе
1 година

Аз съм горд собственик на акции, а като отворят завода в Европа ще стана и на автомобил.
А балона все го чакате да се пукне и все не става. Най-много вие да се пукнете от злоба някой ден.

Alienz
Alienz
Отговор на  Мъск
1 година

Правилно. И аз сега съм с акции само. В Америка съм и мисля да си взема една след около две години. Колегите имат тесли и честно казано много съм впечатлен от тях. Страхотни машини са.
А ей ся като отвори завода в Германия направо ще си купим по една с тия акции ако искаме?

Dave
Dave
Отговор на  купувайте бе
1 година

Аз имам акции и вече да ти кажа колата ми излезе безплатна 🙂

Шишо
Шишо
Отговор на  купувайте бе
1 година

Стига бе! Сега пък балон ли ще спука опорката ти? То не бяха фалити, не бяха измами, не бяха невъзвращаеми банкови заеми … балон, каиш а? Ти като малък не си си играл с балон, а с пишльон ми се струва че и до ден днешен… как изкривеното детство изражда зрелостта… дръжко дървена

Alienz
Alienz
Отговор на  на теслата дръжката
1 година

Ми купуваме като можем .. яд ли те е нещо?

Естествен интелект
Естествен интелект
Отговор на  на теслата дръжката
1 година

И дръжката е електронна. Напиши tesla handle в ютюб и ще видиш 🙂

Нови ревюта

Подобни новини