Алтерко Роботикс с рекордни поръчки на новия революционен сензор за движение на компанията

Само 20 часа след официалното представяне на Shelly Motion всички 10 000 произведени бройки вече са поръчани

11
1611

Алтерко Роботикс, една от най-бързо развиващите се IoT компании в Европа и част от технологичното дружество Алтерко АД, продължава да постига невероятни резултати и регистрира рекордни поръчки на своя най-нов продукт – революционния Wi-Fi сензор за движение Shelly Motion, който бе официално представен вчера.

За по-малко от ден всички 10 000 произведени до момента бройки бяха поръчани, a продуктът бе отразен от водещи световни медии като Financial Times, Yahoo Finance, Review Geek, Residential Tech, AP, CEPro, както и в един от най-популярните подкасти за IoT – Stacey on IoT, дело на експерта по технологии в сферата на интернет на нещата – Стейси Хигинботъм.

Впечатляващите резултати идват на фона на една изключително успешна за компанията 2020 година и са още едно доказателство за все по-големите успехи, които тя постига както у нас, така и в световен план.

Shelly Motion е сензор за движение от следващо поколение, който е разработен в партньорство със Silicon Labs и впечатлява със своята уникална батерия с 1 година живот и възможност за 24/7 интернет свързаност. Той е първият продукт, който комбинира иновативните сензори за домашна автоматизация на Shelly с единственото водещо Wi-Fi решение, проектирано с цел да покрие изискванията за свръхниска мощност на IoT сензорите. Shelly Motion е продукт с революционни характеристики, които го превръщат в най-адаптивния, енергийно ефективен и лесен за употреба умен домашен Wi-Fi сензор за движение на пазара днес.

„Изключително горди и щастливи сме, че за по-малко от 24 часа нашата най-нова иновация – Shelly Motion, спечели потребителите по цял свят и всички налични бройки от продукта бяха поръчани. Нашата основна мисия винаги е била да правим живота на хората по-лесен и вярваме, че Shelly Motion ще ни помогне да постигнем именно това, създавайки истинска революция на пазара на продукти за автоматизация на дома“ – коментира Димитър Димитров, CEO на АЛТЕРКО АД.

 Изминалата 2020 г. бе изключително успешна за Алтерко Роботикс и за технологичното дружество Алтерко АД, от което е част иновативната IoT компания. То се развива с много бързи темпове, отчитайки високи финансови резултати и налагайки се като лидер в сектора. През изминалата година Алтерко АД реализира ново увеличение на капитала на дружеството с 2 999 997 лева чрез публично предлагане. Изключително високите резултати свиделстват за големия интерес към Алтерко АД и затвърждават водещата роля на дружеството на IoT пазара.

2.7 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
11 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари