fbpx
24.4 C
София

Алтерко Роботикс с рекордни поръчки на новия революционен сензор за движение на компанията

Само 20 часа след официалното представяне на Shelly Motion всички 10 000 произведени бройки вече са поръчани

Най-четени

Алтерко Роботикс, една от най-бързо развиващите се IoT компании в Европа и част от технологичното дружество Алтерко АД, продължава да постига невероятни резултати и регистрира рекордни поръчки на своя най-нов продукт – революционния Wi-Fi сензор за движение Shelly Motion, който бе официално представен вчера.

За по-малко от ден всички 10 000 произведени до момента бройки бяха поръчани, a продуктът бе отразен от водещи световни медии като Financial Times, Yahoo Finance, Review Geek, Residential Tech, AP, CEPro, както и в един от най-популярните подкасти за IoT – Stacey on IoT, дело на експерта по технологии в сферата на интернет на нещата – Стейси Хигинботъм.

Впечатляващите резултати идват на фона на една изключително успешна за компанията 2020 година и са още едно доказателство за все по-големите успехи, които тя постига както у нас, така и в световен план.

Shelly Motion е сензор за движение от следващо поколение, който е разработен в партньорство със Silicon Labs и впечатлява със своята уникална батерия с 1 година живот и възможност за 24/7 интернет свързаност. Той е първият продукт, който комбинира иновативните сензори за домашна автоматизация на Shelly с единственото водещо Wi-Fi решение, проектирано с цел да покрие изискванията за свръхниска мощност на IoT сензорите. Shelly Motion е продукт с революционни характеристики, които го превръщат в най-адаптивния, енергийно ефективен и лесен за употреба умен домашен Wi-Fi сензор за движение на пазара днес.

„Изключително горди и щастливи сме, че за по-малко от 24 часа нашата най-нова иновация – Shelly Motion, спечели потребителите по цял свят и всички налични бройки от продукта бяха поръчани. Нашата основна мисия винаги е била да правим живота на хората по-лесен и вярваме, че Shelly Motion ще ни помогне да постигнем именно това, създавайки истинска революция на пазара на продукти за автоматизация на дома“ – коментира Димитър Димитров, CEO на АЛТЕРКО АД.

 Изминалата 2020 г. бе изключително успешна за Алтерко Роботикс и за технологичното дружество Алтерко АД, от което е част иновативната IoT компания. То се развива с много бързи темпове, отчитайки високи финансови резултати и налагайки се като лидер в сектора. През изминалата година Алтерко АД реализира ново увеличение на капитала на дружеството с 2 999 997 лева чрез публично предлагане. Изключително високите резултати свиделстват за големия интерес към Алтерко АД и затвърждават водещата роля на дружеството на IoT пазара.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

11 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei Watch GT 4 – среща на модата и иновациите около вашата китка

Съвсем не изненадващ е фактът, че  Huawei разполага с една от най-мощните екосистеми, когато става въпрос за носими устройства. Всяка година компанията обогатява своята...

Подобни новини