Антивирусната програма Comodo създава проблеми в графиката на Windows 10 Creators Update

5
699

Антивирусният софтуер на Comodo има проблеми със съвместимостта с Windows 10 Creators Update, а на потребителите се препоръчва да обновят антивирусната програма на Comodo, преди да инсталират последната версия на операционната система.

В сайта на Comodo се казва, че приложенията Comodo Internet Security (CIS) / Comodo Firewall / Comodo Antivirus трябва да бъдат обновени до версии 10.0.1.6209 или по-нови, а Comodo Cloud Antivirus трябва да бъде с версия не по-ниска от 1.10.413855.478.

Потребителите с по-стари версии на този антивирус се сблъскват с проблеми при показването на графиката. Ако обновяването Creators Update вече е инсталирано върху старите версии на Comodo и има проблеми с изобразяването на графиката, то засега нищо не може да се направи, освен пълното деинсталиране на приложението. Ако работоспособността на операционната система се възстановява с деинсталирането, може да се инсталира по-нова версия на антивирусната програма.

Comodo Antivirus може да се обнови ръчно, докато при Comodo Cloud Antivirus няма ръчно обновяване и в настройките трябва да се избере проверка за нови обновявания всеки ден и да се включи опцията за автоматично инсталиране. Програмата ще провери за обновявания и ще ги инсталира, с което нормалната работа на Windows 10 Creators Update би трябвало да се възстанови.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

5 коментара за "Антивирусната програма Comodo създава проблеми в графиката на Windows 10 Creators Update"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
wpDiscuz