Антимафиоти от ГДБОП задържаха киберпедофил

0
31

Софиянецът Х.А. /34г./ се представял за 17-годишен и примамвал в мрежата малолетни момичета.

Рано тази сутрин, при специализирана операция, продевена от антимафиоти в сектор „Компютърни престъпления” към ГДБОП, бе задържан криминално проявеният и осъждан Х.А. , на 34 години, от София.

За да примамва малолетни момичета, Х.А. създавал фалшиви профили в социалната мрежа Фейсбук, като се представял за 17-годишен. Впоследствие комуникацията с виртуалните приятелки се прехвърляла в Скайп. Х.А. използвал наивността на децата и естественото за възрастта им любопитството, за да ги склонява и приобщава към своите перверзни желания. Той вършел това с ясното съзнание, че някои от жертвите му са на възрастта на 10-годишната му дъщеря.

Умел психолог и манипулатор, мъжът успявал да убеди момичетата не само да го наблюдават как се задоволява пред камера, но и самите те да изпълняват извратените му сексуални фантазии.

В хода на оперативната работа е изяснено, че педофилът е реализирал и реални блудствени и сексуални актове с някои от момичетата. Вече са идентифицирани някои от жертвите му.

На иззетият компютър на Х.А. са открити материали, съдържащи сексуално насилие над деца, които той споделял чрез Скайп.

Задържаният е направил самопризнания. Наложена му полицейска мярка „задържане” за срок от 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение, за което е предвидено наказание лишаване от свобода до 6 години.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари