Архив съдържа всички публични речи на Марк Зукърбърг

0
44

Ако случайно искате да се уверите, че шефът на Facebook Марк Зукърбърг някога е казал нещо, вече има доста лесен начин да проверите това. Няколко учени се заеха да изготвят архив съдържащ всички публични речи държани от Главния изпълнителен директор на социалната мрежа. Архивът е поместен в уебсайта Digital Commons на Университета Милуоки в щата Уисконсин.

В момента, на този уебсайт можете да откриете над 100 текста съдържащи целите презентации или речи на Зукърбърг. Някои от текстовете се отнасят за определени продукти на Facebook, а други описват по-общи теми, за които е говорил директорът на Facebook по време на публичните си прояви. Пак в този сайт можете да намерите дори и видеозаписи от негови интервюта и речи.

Целта на учените с този проект е хората да намерят вдъхновение и да се поучат от начина, по който мисли Зукърбърг. С внимателно четене на думите, които използва както и със сравняване на речите му преди с тези сега, предприемачите биха могли да научат полезни неща, които ще помогнат на тяхното собствено бъдещо развитие и формиране като бизнес личност.

Архивът, също така, ще послужи на всички специалисти работещи по проблема с неприкосновеността на личните данни на потребителите – въпрос, който изниква след всеки анонс на нов продукт от социалната мрежа.
 
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари