Годишната Worldwide Developers Conference (WWDC) на Apple ще се проведе следващата седмица от 4 юни. Днес новият слух, който се твърди, че идва от „хора, запознати с плановете“, казва, че компанията няма да разкрие нов хардуер, а ще се съсредоточи върху софтуерните промени.

Очаква се iOS 12 да бъде представена в понеделник, като една от основните ѝ характеристики ще бъде инициативата за цифрово здравеопазване или Digital Health. Под този чадър ще се намират редица инструменти, имащи за цел да помогнат на потребителите да наблюдават колко време прекарват със своите устройства и в определени приложения. Тези детайли ще бъдат включени в менюто на приложението Settings в новата версия на операционната система.

Ако това звучи доста познато, това е така, защото Google вече обяви нещо доста подобно за Android P, следващата версия на мобилния софтуер. Тези стъпки идват в отговор на нарастващо възмущение от това как се предполага, че мобилните устройства са „пристрастяващи“ .

ARKit 2.0 се разработва вътрешно и това ще даде възможност за нов режим, който ще позволи на потребителите да играят AR игри един срещу друг в една и съща виртуална среда. Друг предстоящ режим ви позволява да пуснете обекти в дадена област и да ги оставите на практика да останат на място след това. Всички тези функции, вкарани в iOS 12, ще послужат като прелюдия към AR шлема, който трябва да пристигне най-рано през 2020 г.

iOS 12 ще ви позволи да отлагате известия и да проследявате по-добре фондовия пазар. Подобрения ще има във видеообажданията и изпращането на Animoji. Това издание на мобилната операционна система на компанията ще бъде свързано с качество и интуитивност. По този начин големи нови неща, като преработен начален екран, ъпгрейд на AI за приложението Photos и нови инструменти за управление на файлове за iPad, ще дойдат едва през 2019 г.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари