По-рано този месец, Microsoft обяви, че ще внесе промяна в начина по издаване на обновления за Windows през декември, предава gHacks. Промяната засяга единствено т.нар. „предврителни ъпдейти“ (Preview Updates), а не основните обновления по сигурността, които както обикновено ще излязат на втория вторник от месеца в последния за 2020 Patch Tuesday.

Промяната е наложена от това, че декември е празничен месец и подобно на други компании, служителите на Microsoft си вземат заслужена почивка по празниците.

Промяната е забелязана от медията в излезлите по-рано този месец обновления, свързани със сигурността и другите продукти на Microsoft и по-точно в бюлетина под номер KB4586781. „ВАЖНО. Поради минималният обем на операции по време на празниците и предстоящата Нова година на Запад, няма да бъдат издавани каквито и да е издания за предварителен преглед за месец декември 2020. Месечното им обслужване ще бъде възстановено с излизането на януарските обновления по сигурността през 2021“, четем в описанието на бюлетина.

gHacks коменира също така, че същото се отнася за новите версии на драйверите, като партньорите на Microsoft имат срок до трети следващия месец да подадат към компанията новите драйвери, за да бъдат те публикувани навреме следващия месец. Тези от компаниите, които подадат драйвери след тази дата, ще трябва да почакат видят интегрирани своите драйвери до четвърти януари следващата година.

5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари