Интересен съвет получиха днес във Facebook и Google. Той дойде от Стив Балмър – бивш изпълнителен директор на Microsoft, който предупреди гигантите да не правят грешките на неговия предходен работодател.

В интервю за Yahoo Finance бившият CEO бе запитан как вижда надвисналите понастоящем черни облаци над технологичната индустрия. Балмър отговри:

„Компаниите трябва да опитат да работят с правителството час по-скоро, за да се излезе от ситуацията. Не опитвам да наливам акъл излишно. Не забравяйте обаче, че ние бяхме в съдебен спор с Министерство на правосъдието. Сега не бих допуснал нещо подобно“, заяви той.

И докато Балмър отправя своето предупреждение, в Силиконовата долина ежедневно скандалите продължават, а регулаторните органи опитват да налагат все повече мерки към технологичните гиганти. Бившият CEO на Microsoft е категоричен, че час по-скоро компаниите трябва да разберат, че е необходима промяна в отношенията с правителството.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Tech ManiacAnonimous Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Tech Maniac
Tech Maniac

Това партньорство не е ново! Вече съм виждал клавиатура на microsoft, която е правена с помощта на Razer! Беше някаква геймърска, с мултимейни клавиши, но без механични такива! Даже мога да ви кажа къде я имаше! Магазин ДАРТЕК в гр. Русе.
Общо взето не ме изненадвате с партньорството между тях. Повече ме изненадва че тази клавиатура и мишка са за КОНЗОЛАТА им, а не за компютър. Уж конзолите са направени да се играят с контролери…

Anonimous
Anonimous

коментарът ти е под грешната статия 😉

Tech Maniac
Tech Maniac

извинявам се 😀 станала е някаква грешка явно и не съм забелязал 😀