Биографията на Стив Джобс излиза през ноември

0
124

Първата официална биография на Стив Джобс ще направи своята премиера пред читателите в края на тази година, през месец ноември. Книгата за съоснователя и изпълнителен директор на технологичния гигант Apple ще излезе с пет месеца по-рано от първоначалните планове на издателите, информира Mashable.

Източник на информацията е самият Стив Джобс. Той е казал, че книгата ще излезе по-рано защото е напълно готова и няма смисъл да бъде отлагана повече. Издателството Simon & Schuster се грижи за всички подробности около подготовката и книгата ще излезе именно от неговите печатници. Старите планове предвиждаха произведението да бъде издадено през март 2012 година.

Оригиналното заглавие на книгата е iSteve: The Book of Jobs. Автор на биографията е опитният Уолтър Айзъксън, който в миналото е изпълнявал престижни длъжности, сред които влизат постът изпълнителен директор на CNN и редактор на списание Time.

В основата на книгата е информацията, която се съдържа в повече от 40 интервюта, които е дал Стив Джобс. В биографията ще има и интервюта с членове на семейството, приятели, колеги и конкуренти на шефа на Apple.

Очаква се книгата да стане бестселър, тъй като Джобс е знакова фигура в света на високите технологии. Той е известен не само с това, че е съосновател на Apple, но и с факта, че успехите на компанията до голяма степен се дължат на неговите новаторски идеи и правилни решения.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за