Богати деца дават по $1000, за да бъде показана тяхна снимка в елитен Instagram профил

1
1644

В интернет с огромна скорост набира популярност необичайна страница в Instagram, която издига до сякаш непознати досега висини „богатият живот“ на потребителите на социалната мрежа. Всеки може да помоли притежателя на акаунта Golden Price Tag да качи неговата снимка в този профил. Но цената на услугата е минимум $1000. И хората плащат.

И още, между потребителите дори започна своеобразно състезание. В сайта goldenpricetag.com в списъка със „златните участници“ отдолу се показва сумата, която съответният потребител е платил за публикацията на своята снимка в Instagram. Има снимки, на които се вижда, че едно от „златните момичета“ е платило $2500, а момчето с Rolls-Royce е дало $3000.

Уеб ресурсът Mashable съобщи, че акаунтът е измислен от 20 годишният Леонард Уайнсток. Той направил този сайт съвсем на шега, качил в него своята снимка и дал линк на своите приятели от Берлин. На него просто му е било интересно, дали ще се намери такъв човек, който да се съгласи даде 1000 и повече долара за публикуването на неговата снимка в сайта. Колкото и да е странно, моментално се обадили няколко души, които са запълнили необходимите полета в страницата и са изпратили съответната сума.

Както обикновено, мненията на потребителите се разделиха огледално. Почти половината считат, че суетата и глупостта вървят ръка за ръка. Другите са на мнение, че да дадеш от $1000 до $3000, за да бъде публикувана твоята снимка в повечето популярни интернет издания и портали си е направо без пари.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ЖОРО
ЖОРО

евала на 20годишното момче… най се радвам когато някое успее да прави пари от глупостта на другите … гениална идея 🙂