Бритни Спиърс стана първият потребител на Google+ с повече от един милион последователи

0
30

Вече повече от един милион души следят новините около певицата Бритни Спиърс чрез акаунта й в социалната мрежа Google+. Това прави Спиърс първият потребител, който минава психологическата граница от милион последователи в новия проект на Google, предаде Mashable.

И преди да достигне седемцифрения брой последователи певицата пак беше най-популярният потребител в Google+. На второ място е Лари Пейдж, който е изпълнителен директор на Google. Той има повече от 960 хиляди последователи и скоро също ще достигне милиона. На трето място е рапърът Снууп Дог, който наближава 930 хиляди последователи. След него е Тайра Банкс, а на почетното пето място е ексцентричният предприемач Ричард Брансън, който тъкмо прехвърли 700 хиляди последователи.

Социалната мрежа на Google вече функционира от шест месеца и набраните фенове от известните личности тепърва ще растат. Числата не могат да се сравняват с постиженията в конкурентните социални проекти, които са на пазара вече дълги години. 15.7 милиона са феновете на Бритни, които са харесали нейната страница в най-голямата социална мрежа Facebook. В микроблогинг платформата Twitter новините за нея следят 11.9 милиона последователи. Спиърс набра 10 милиона души в Twitter още през октомври, което означава, че оттогава до момента е качила още почти 2 милиона последователи.

Известните личности публикуват една и съща информация във Facebook, Twitter и Google+, така че изборът на потребителите къде да ги следват е продиктуван само от желанието за удобство.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари