ВВМ за iOS и Android вече е факт

0
39

Месеци наред потребителите на Android и iOS чакат BlackBerry да пуснат нови съвместими с избраната от тях мобилна операционна система версии на популярното си приложение BlackBerry Messenger. Ето че приложенията най-накрая вече са факт. За съжаление, чакането не е свършило напълно.

Само тези потребители, които са се регистрирали на официалния сайт на ВВМ ще могат да започнат да използват приложението веднага след пускането му по-късно тази вечер. Тези, които не са успели да го направят, ще трябва да изтеглят приложението без да могат да го ползват. Едва щом получат потвърдителен имейл, тези потребителите ще могат да започнат да пращат съобщения през ВВМ.

Според BlackBerry, около 6 милиона души са успели да се регистрират на сайта ВВМ.com, което означава, че, все пак, доста хора ще започнат да използват услугата още от днес. Канадската компания обещава на всички други, които не са успели да направят регистрация в сайта, че ще задвижат нещата колкото се може по-бързо, за да могат и те да се насладят на приложението наравно с останалите.

ВВМ за Android и iOS трябваше да бъде пусната още миналия месец, но бе забавена след като нейна изтекла версия се появи в Мрежата и след тестове на потребители се оказа, че не се справя достатъчно добре. Да се надяваме, че при оригиналната версия няма да има такъв проблем.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари