Великденската разпродажба ви дава възможност да надградите своя компютър с оригинален софтуер на Microsoft само за $7,25

0
556

Ако все още използвате остаряла операционна система или по-ранна версия на Office, компютърът ви става все по-малко сигурен и съвместим с най-новия софтуер. Става все по-важно да защитите устройството си от киберзаплахи. Но сега имате възможност да направите надграждането до Windows 11 и/или Office2021 Pro съвсем лесно. Официалната цена на дребно на Office 2021 Pro е $439,99, но по време на сегашната Великденска разпродажба на Godeal24 се предлагат съвсем евтини продуктови ключове за легални и оригинални Microsoft Office 2021, како и за различните версии на Microsoft Office. Така например, най-новият и абсолютно оригинален Office 2021 Pro можете да си вземете само за $24,25. Нещо повече, продуктовият ключ със съответния лиценз за Windows 11 Pro струва едва $10,25. А ако искате да надградите няколко компютъра – например своя плюс компютрите на близките и приятелите, можете да си купите комплекта с 5 броя продуктови ключа за Office 2021, то в този случай единият от тях ще ви излезе само $12,05 на компютър. А с нашите комплекти, включващи различни версии на Windows и Office можете да икономисате над 90%! Не пропускайте тази възможност съвсем лесно да направите ъпдейта на вашата компютърна техника и да подобрите сигурността и функционалността на своя компютър с помощта на най-новия софтуер.

Популярен софтуер с ограничено време на предлагане! ОС Windows и Microsoft Office!

Купете повече и икономисайте повече с нашите специално подбрани комплекти!

До 50% отстъпка за различни версии на Windows и Office при използване на кода SGO50

Полезни програмни инструменти при най-ниски цени!

Благодарение на технологията на OpenAI в неотдавнашната голяма актуализация на Windows 11 в лентата на задачите бе добавено търсене в Bing с помощта на изкуствен интелект, което осигурява подобрено намиране, ново изживяване в чата и нови възможности за генериране на съдържание. OpenAI представи и GPT-4 – мащабен мултимодален модел, който може да обработва входните данни във вид на текст и изображение и да генерира текстови резултати с производителност, подобна на човешката, което се вижда при различните сравнителни тестове. Office също има нови промени, достъп до технологията за чатботове AI Copilot, която е на разположение във вид на чатбот в страничната лента и потребителите могат да я извикат по всяко време. Напредъкът в технологиите постави началото на изцяло нова ера на компютрите, която ще промени из основи начина ни на работа.

С Godeal24 можете да спестите много време и пари с евтините продуктови ключове със съответните лицензи на Microsoft, за основния софтуер за информационна безопасност и други компютърни инструменти като IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и много други. Вземете операционна система Windows и MS Office на ненадмината цена. С Godeal24 можете да бъдете спокойни, че вашият софтуер е 100% сигурен и оригинален, подкрепен от доживотна гаранция за поддръжка и актуализация от Microsoft.  Доживотната поддръжка означава, че тя продължава до приключването на технологичния живот на продукта. Пазаруването от Godeal24 е съвсем лесно и е като от всеки интернет магазин, а поръчаните продукти получавате директно в електронната си поща в рамките на няколко секунди след покупката. Освен това Godeal24 има рейтинг от 98% в TrustPilot и предлага експертна техническа поддръжка в режим 24/7. Можете да сте сигурни в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 гарантира, че предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

За контакти с Godeal24 можете да използвате електронния адрес [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!