fbpx
5.1 C
София

Версии, издания…

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Оригиналът е на Mikejum, който прави една уж хумористична, но не  много весела прогноза за близкото бъдеще.

 ***

Скъпи любители на художествената литература! Ние сме особено радостни да ви съобщим, че нашият литературен сайт започва работа. Каним към нас да се присъединят писатели, и разбира се, читатели.

***

От днес нашият сайт предлага онлайн услуга за създаване на обложки. Сега съвсем лесно можете да създадете за своята книга една ярка и красива обложка.

***

Често ни задават въпроса, какво да правят потребителите, които не умеят да рисуват? Ние намерихме изход и добавихме нова услуга, която дава възможност за създаване на всякакви обложки с помощта на невронна мрежа. Необходимо е само да ѝ зададете тема и невронната мрежа рисува! Получава се наистина много добре!

***

След като получихме многобройни препоръки и пожелания ние добавихме автоматичен коректор. Сега е изключено допускането на каквито и да било правописни, граматични и стилистични грешки. Те автоматично се поправят в публикуваните от нас произведения. Край на неграмотността!

***

Тази  версия е най-важната от всички излезли досега. Докато преди време помогнахме на всички, които не умеят да рисуват, сега обръщаме внимание на всички потребители, които не могат да пишат литературни произведения. Разбира се нашият нов изкуствен интелект ще ви помогне! От днес вие само задавате темата и очертавате характерите на главните герои. Останалото се поема от ИИ!

***

Да, струва ни се, че забравихме за писателите, които са изгубили вдъхновение. Специално за тях имаме много приятна изненада. От днес можете да използвате нашия интегриран в сайта генератор на идеи. След като получите генерираната идея, подавате я на изкуствения интелект, полученият от ИИ текст преминава през автоматичния коректор на правописа, граматиката и стилистиката, след което можете да генерирате и обложката. Книгата е готова за публикуване!

***

Поради твърде високото ниво на роботизация публикуваните от нас произведения изгубиха каквато и да било индивидуалност. Съобщаваме на всички, че принудително преименуваме писателите в инвеститори, каквито те са си на практика.

***

Имаме радостни новини. През изтеклите няколко години нашият сайт преуспя от финансова гледна точка и повече няма нужда от инвеститори. Ние вече можем самостоятелно да произвеждаме литературна продукция. Каним на работа програмисти, които имат опит в областта на невронните мрежи, в автоматичните коректори и генераторите на идеи.

***

Няма никакви съмнения, че нашите програмисти са ярки индивидуалности. Създаваните от тях ИИ алгоритми могат самостоятелно да пишат и визуално да оформят великолепни книги. Читателите вече започнаха да различават, с помощта на кой ИИ алгоритъм е написана и визуално оформена всяка една издавана от нас книга. Това ни даде възможност да вписваме имената на програмистите в титулната страница.

***

В последната версия малко попроменихме оформянето на титулната страница. Сега програмистите вече се обявяват като писатели. Старите добри времена се завръщат!


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини