Вече можем да изтеглим цялата си история в Twitter

0
13

Ако сте сантиментални, особено що се отнася до нещата, които споделяте в социалните мрежи, то имаме добра новина за вас: Twitter вече ни позволяват да изтеглим цялата си история в сайта от момента на регистрацията ни. Още в самото начало трябва да посочим, че става въпрос само за туитовете, които сами сме публикували, а не за тези, които сме ретуитнали или добавили в категория „любими“.

По-голямата част от потребителите на Twitter няма да имат кой знае колко за теглене. Според статистиката на сайта, средностатистическият потребител главно ретуитва публикациите на другите и по-малко пише свои собствени. Разбира се, има и верни потребители на социалната мрежа, които продължават да ползват сайта вече шеста година. За тях архивиращата услуга позволява търсене по месец или по ключови думи, хаштагове или специфични потребителски имена.

Някои анализатори отбелязват, че въвеждането на услугата представлява важен момент в историята на компанията. От години насам Twitter пропагандират идеята, че потребителите им са единствените собственици на права върху нещата, които публикуват, и че би трябвало да могат да се разпореждат с тях както си искат.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари