Вземете оригинална Windows 10 само за $5,71 и безплатно надградете до Windows 11

0
336

Може би вече сте уморени от използването на остарял софтуер и стари компютри. За да се осигури ефективна работа в днешната икономическа ситуация е необходим спешен ъпдейт на използвания персонален компютър. Сега, точно навреме стартира голямата разпродажба Office Software Sale на Godeal24, по време на която можете да си вземете продуктови ключове при изключително изгодни цени и да направите необходимия ъпдейт на вашата компютърна система.

Godeal24 е уеб сайт и интернет магазин с богати каталози със софтуерни продукти предлагащ на пазара продуктови ключове с  легални лицензи за най-разнообразен софтуер, включително за ОС Windows, Office, Ashampoo, iObit и други. Godeal24 се държи професионално и отговорно, което отдавна е забелязано от потребителите, които използват предлаганите продуктови ключове и се радват на техническата поддръжка след продажбата.

По време на Office Software Sale можете да вземете всяка една от програмите на Microsoft Office при цена по-ниска от тази на обикновена тениска! Най-често използваната версия Windows 10 струва едва $7,42, като Microsoft дава възможност на потребителите безплатно да се обновят от Windows 10 към Windows 11. По този начин можете да използвате най-новата версия на операционната система на Microsoft.

Ниски цени, но за ограничен период от време

Windows 10 Professional – $7.42

Windows 10 Pro Professional – 2 PCs – $11.42 (Only $5.71/PC)

MS Windows 10 Home CD-KEY (32/64 Bit) – $8.12

Windows 10 home (2PC) – $12.44

MS Windows 11 Pro CD-KEY – $10.24

Windows 11 Home (1 PC) – $10.24

Абонаментът за Microsoft 365 може да изглежда евтин от гледна точка на месечния абонамент. Но ако се абонирате в продължение на няколко години можете да натрупате огромен разход. От друга страна, можете да си вземете продуктовия ключ за Office 2021 Pro при цена едва $30,74, и да го използвате докато трае целият му технологичен живот. Не е необходимо да плащате допълнително каквото и да било – купувате го само веднъж и го ползвате на практика завинаги.

До 52% отстъпка при закупуване на софтуерен комплект, включващ ОС Windows и Microsoft Office, при използване на кода SGO62

Още софтуерни комплекти от подобен род можете да намерите ето тук

До 50% отстъпка за различни версии на ОС Windows с използване на кода SGO50

Софтуер за отдалечена работа и за дистанционно обучение. Отстъпката важи при използването на кода SGO62

И още, богатият софтуерен каталог на Godeal24 включва и допълнителен софтуер във вид на програмни инструменти, включително Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, софтуер на iObit и други, които могат да удовлетворят вашите софтуерни нужди. Да напомним, че Godeal24 предлага продуктови ключове със 100% легални лицензи.

Най-добрите софтуерни инструменти към днешен ден

Още програмни инструменти можете да намерите ето тук

Защо Godeal24?

  • Спестявате пари. Основната причина да си купите продуктов ключ с ОЕМ лиценз за необходимия ви софтуер е цената. По този начин можете да получите и използвате всяка една версия на ОС Windows и на Microsoft Office! Тези ОЕМ версии предлагат абсолютно всички най-нови функции. Освен това, по този начин получавате всички ъпдейти от страна на Microsoft, както и всички обновявания по безопасността.
  • Лицензите на тези продуктови ключове са законни. Много хора се притесняват относно законността на лицензите за операционната система Windows и офис софтуера Microsoft Office, идващи с тези продуктови ключове. Да подчертаем, че тези лицензи са напълно законни и Godeal24 предоставя гаранция за всеки един продаден продуктов ключ с ОЕМ лиценз.
  • Поддръжката на клиентите е в режим на 24/7. Когато закупите който и да е продуктов ключ от Godeal24, имате право да ползвате услугите на онлайн магазина за денонощната поддръжка на клиентите. Ако имате проблеми при тяхното инсталиране и използване или просто искате да зададете какъвто и да било въпрос относно продуктовите ключове с ОЕМ лицензите, не се колебайте и се свържете с Godeal24 на електронния адрес [email protected].

Godeal24 постигна големи успехи и получи оценки съответно 4,9 и 98% от TrustPilot – независимата платформа за оценяване качеството на услугите и качеството на предлаганите продукти. Това е потвърждението и признанието на Godeal24 от страна на потребителите!


Платено съобщение 

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!