Вземете Windows 10 само за $7,5 и сте готови безплатно да се обновите до Windows 11

0
735

Наближава излизането на Windows 11 и обсъжданията на тази операционна система все повече се увеличават. Microsoft официално обяви, че новата ОС ще излезе на 5 октомври тази година, като може би най-хубавото на всичко това е, че ще е възможен напълно безплатен ъпгрейд до Windows 11 за сегашните потребители на Windows 10.

Основни особености на Windows 11

Изчистен дизайн

Windows 11 ще предложи нов минималистичен и изчистен дизайн на своите потребители. Със своите пастелни нюанси, заоблени ъгли на програмните прозорци, нови иконки и ново стартово меню, тази операционна система се очаква да изведе визуалното изживяване на едно изцяло ново ниво.

Поддръжка на Android приложенията

Новата операционна система на Microsoft директно ще поддържа приложенията за Android, които ще можем да видим в онлайн магазина на софтуерния гигант. Това означава, че във Windows 11 ще могат да бъдат използвани приложенията за Android, без да се налага инсталирането на емулатор или каквото и да било друго външно приложение.

Персонализиране с помощта на уиджети

Друго важно нововъведение сред новите функции на Windows 11 са уиджетите. Спомняте ли си уиджетите, които толкова много ни харесаха в операционната система Windows Vista? Сега те са още по-интересни и ще могат да се стартират директно от таскбара на Windows 11. Те могат да бъдат настройвани и персонализирани, като по този начин ще почувствате персоналният компютър като наистина свой.

Многозадачната работа е още по-лесна

Най-новите функции с имена Snap Groups и Snap Layouts дават възможност на потребителите да виждат всички приложения, които в момента работят, директно в таскбара на операционната система. Това дава по-добри възможности за многозадачна работа и безпроблемен преход от един монитор към друг, когато се използват няколко дисплея.

Безплатно обновяване

За всички, които се чудят колко ще струва закупуването на Windows 11, вие сте в много изгодна позиция. Както казахме по-горе, Microsoft официално обяви че ще е възможно надграждането на Windows 11 за всички потребители, които използват легални версии на Windows 10.

Това означава, че е достатъчно да имате легална Windows 10, която без каквито и да било допълнителни разходи да надстройте до Windows 11. Но ако нямате легална Windows 10 на своя компютър, най-добре е да си вземете такава още сега. Интернет магазинът GoDeal24.com предлага най-добрите оферти за продуктови ключове, които са безопасни, безпроблемни и изключително икономични решения за разнообразния софтуер на Windows 10.

Още сега се възползвайте от най-доброто предложение за Windows 10, като цената на продуктовия ключ стартира от едва $7,53.

С визия да предложи на всеки потребител възможно най-икономичната и най-изгодната сделка със софтуерни продукти, GoDeal24.com предлага невероятни цени. Едновременно с това ще се зарадвате на изключителното обслужване на клиентите и денонощната техническа поддръжка.

Вземете Windows 10 с възможност за безплатно обновяване до Windows 11 и 45% намаление на цената на другия софтуер на Windows с използването на електронния купон с код SGO45

 

Възползвайте се от 60% намаление при закупуването на софтуерни пакети с Windows 10 с помощта на кода SGO60

Ако търсите най-добрия начин да увеличите производителността си и да получите и Microsoft Office също при много ниска цена, ние сме готови. Вземете софтуерен пакет, включващ Windows 10 плюс Microsoft Office с огромната 60% отстъпка, която дава интернет магазинът Godeal24.

Допълнителен софтуер за вашия персонален компютър

Препоръчваме ви да се насладите на многозвездното клиентско изживяване чрез безплатното обновяване до Windows 11, както и на възможно най-добрите цени на операционната система Windows 10 с помощта на продуктовите ключове на Godeal24. Избраният продукт получавате веднага в електронната си поща без да се налага да чакате няколко дни пристигането например, на куриер. Сами се убедете, че обслужването е на много високо ниво. Винаги можете да се обърнете към нашия екип с помощта на имейл на адрес [email protected], който ще помогне при възникнал проблем или въпрос. Най-добре е да си купите съответния продукт още днес, защото утре може да бъде късно.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!