Видео от конгреса на ДПС стана тотален хит в YouTube

1
44

Клипове със случката от конгреса на ДПС, при която лидерът на партията беше нападнат от човек с газов пистолет, станаха тотален хит в най-популярния видеопортал YouTube и събраха милиони преглеждания за по-малко от два дни.

В топ 30 на най-гледаните клипове от последните дни има цели осем публикации, показващи атаката над Ахмед Доган. Най-популярното видео от тях е на трета позиция и има над един милион преглеждания. Тъй като след инцидента най-много наранявания има нападателят, преобладават шеговитите коментари, които обсъждат провала на атаката. Много от потребителите са убедени, че всичко е нагласено, защото видяното в клиповете изобщо не прилича на истински атентат.

Самата случка стана в събота по обяд, докато лидерът на ДПС четеше своя доклад пред делегатите на конгреса. Вероятно големият интерес към нея в YouTube ще накара партньорите на сайта, които се занимават основно със създаване и публикуване на режисирани клипове, да направят пародии на атаката, които ще започнат да излизат в портала съвсем скоро.

Шегаджии оприличават случката на епизод от шоуто на американския водещ Джери Спрингър, където почти винаги се стига до бой между гостите на предаването.

Междувременно все още не са открити съучастници на нападателя и основната версия, по която работят разследващите е, че той е действал сам.

Допълнение:
Няколко часа след публикуването на тази новина клипът от атаката с най-много преглеждания изчезна от канала Jimmeson Jones, където беше публикуван първоначално. Причините за премахването към момента са неизвестни, но в топ 30 остават много клипове със същото съдържание, качени от други потребители на YouTube.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари