fbpx
4.7 C
София

Вижте как ще изглеждат новите Galaxy Buds + на Samsung

Най-четени

Оригиналните безжични слушалки на Samsung Galaxy Buds изглежда съвсем скоро ще получат наследник, за който вече има изтекли някои детайли. Името му ще бъде Galaxy Buds +, а дизайнът няма да бъде променен значително в сравнение с този на оригиналния модел.

Новата серия Galaxy Buds + почти няма да въвеждат промени по дизайна и конструкцията, което е добре за мнозина потребители – стандартните Galaxy Buds се харесаха на хората по света с отличното си пасване, удобство и комфорт при носене и запазването им определено ще бъде добре посрещнато от феновете на Samsung. Изглежда тук липсва необходимост от каквито и да било промени по дизайна.

Въпросът на повечето тук обаче е дали въпреки запазеният познат дизайн на новите слушалки Galaxy Buds + ще има активна изолация на околния шум – нещо, което в първия модел на Samsung липсваше, но според нас определено е от критична необходимост за подобен род устройствата. Почти всички модели безжични слушалки на конкурентите – на Sony, Apple и Huawei вече поддържат активна шумоизолация, известна още и като ANC.

Информацията за дизайнът на слушалките Galaxy Buds +, както и подробностите за самото име на модела идват от течове от кода ан приложението Smart Things на Samsung и бяха споделени от популярния технологичен портал XDA Developers.

Официалното анонсиране на Samsung Galaxy Buds + може да се случи всеки момент, но има вероятност да ги видим и през февруари 2020 г., заедно с Galaxy S11.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Prasko1
Prasko1
1 година

Apple като пуснат същия дизайн голяма врява се вдига пък самсунг като ги пуснат били мн убави и удобни нямало нужда от промяна това калдата сте големи федеросаджии

Нови ревюта

Подобни новини