Вижте как Tesla Cybertruck влиза в тунела на The Boring Company

5
2408

Оказа се, че електрическият пикап Tesla Cybertruck с лекота влиза в тунела прокопан от The Boring Company под Лос Анджелис. Телевизионният водещ и гениален шоумен Джей Лено помоли Илън Мъск в своето шоу „Гаражът на Джей Лено“ да се качи на покрива на Cybertruck и след това поиска от генералния директор на Tesla да му позволи да шофира електрическия пикап в тунела под земята. Всичко се получи много добре – Tesla показа капака на багажника на Cybertruck, който е от ролетен тип и се прибира над багажника на автомобила. Самият ролетен капак с лекота издържа теглото на Мъск и е ясно, че тази машина може да се използва за всякаква работа – дори и в тунела под земята.

Изключително известният и популярен комик и телевизионен водещ Джей Лено показа в своето шоу за автомобили електрическия пикап на Tesla. Cybertruck за първи път бе показан на публиката миналата есен и предизвика противоречиви чувства – някои хора се възхитиха на смелостта на дизайна, а на други неговият външен вид категорично не се хареса. Въпреки това, до месец февруари Tesla получи половин милион предварителни поръчки за закупуването на Cybertruck.

В началото на шоуто генералният директор на Tesla Илън Мъск и главният дизайнер на компанията Франц фон Холцхаузен показаха на Джей Лено купето на Cybertruck и неговия багажник с ролетен стоманен капак. На въпроса на водещия, дали този капак е здрав, Мъск се качи върху него и подчерта, че пикапът може да превозва и чупливи предмети.

След това Лено седна зад волана и веднага отбеляза колко е просторно и светло в купето. Той се съгласи с Мъск, че стъклата наистина трябва да са бронирани понеже „това е мега яко“. След това пикапът се спусна в тестовия тунел под Лос Анджелис, който бе прокаран от The Boring Company – друга компания на Илън Мъск. Единият край на този тунел започва директно от паркинга на централния офис на Tesla, а другият излиза навън след 3,2 км.

Мъск отбеляза, че в бъдеще, когато хората влизат в тунела, ще оставят управлението на електрическия пикап на автопилота.

Всъщност, този епизод на шоуто на Джей Лено е заснет през месец януари тази година, когато Мъск възнамеряваше да намали с 5% габаритните размери на електрическия пикап, понеже той малко не се събира в някои американски гаражи. Но според изтеклата наскоро информация Мъск и главният дизайнер на Tesla няма да намаляват размерите на Cybertruck. За желаещите да си вземат електрически пикап с дължина под 6 метра и ширина по-малко от 2 метра, компанията ще предложи друг, по-компактен модел.

3.7 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари