Вижте най-изгодните джаджи от магазина Tomtop тази седмица

3
1739

Приятелите ни от магазина Tomtop и тази седмица ни предоставиха списък с интересни стоки, които са на промоция при тях. Бързаме да споделим с вас списъка, който включва роботизирана прахосмукачка, електрически скутер, дрон, гимбал и часовник.

Xiaomi Mijia Roborock S50

Добре познатата вече Xiaomi Mijia Roborock S50 е на още по-изгодна цена. Моделът представлява роботизирана прахосмукачка, като митническите разходи до България се поемат от ритейлъра. Устройството може да почиства подовете и килимите с косми от домашните любимци. Възможно е отдалеченото управление чрез приложение за мобилните устройства.

Роботът е оборудван с 13 сензорна система и не оставя непочистени области в ъглите, около и под мебелите. Прахосмукачката определя замърсеността на пода и може автоматично да променя начина на почистването. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 5200 mAh, а консумираната мощност е 58 W. Мощността на зарядното е 42 W. Устройството тежи 3,5 килограма.

Прахосмукачката Xiaomi Mijia Roborock S50 може да бъде закупена оттук
Цена: 376.67 euro
Складът се намира в Германия

XIAOMI M365

XIAOMI M365 е двуколесен електрически скутер, за който митническите разходи се поемат от ритейлъра. Устройството е направено от много здрав и лек авиационен алуминий. Може да изминава до 30 километра при тегло на товара до 100 килограма. Използва се 250 W електродвигател с въртящ момент 16 Нм. Мощността на акумулаторния блок е 280 W. Зарядното е с мощност 71 W, а зареждането се осъществява за 5 часа.

Електрическият скутер XIAOMI M365 може да бъде закупен оттук
Цена: 411.71 euro
Складът се намира в Германия
Доставката се осъществява чрез авиационен транспорт

Zhiyun Smooth 4 – 3-осов гимбал стабилизатор

Гимбалът работи със стабилизация на три оси и е предназначен за снимане със смартфон. Благодарение на контролерите, намиращи се върху дръжката, почти няма нужда от докосване на екрана на смартфона при работа, включително когато става въпрос за увеличение на картината, фокусиране, проследяване на обекти и смяната между различните режими на заснемане

Всички подробности за продукта и възможност за закупуване от тук
Цена: 77.96 euro
Складът се намира в Китай

Zeblaze Thor 4 4G смарт часовник/телефон

Този умен часовник изненадва много приятно със своята автономност. Това всъщност е цял смартфон, побран в корпуса на ръчен часовник. Моделът работи с чипсет MediaTek на 1.1 GHz, под управлението на Android 7 операционна система, при това в LTE мрежи, тъй като работи със своя nanoSIM карта. Той разполага с 1 GB RAM, както и с 16 GB вградена памет, а дори има и своя собствена 5-мегапикселова камера. Екранът на устройството е с диаметър от 1,39 инча, Super AMOLED и поддържа мулти тъч. Батерията пък позволява работа до 48 часа.

Всички подробности за продукта и възможност за закупуване от тук
Цена: 105.11 euro
Складът се намира в Китай

 

Дрон VISUO XS809HW

 

 

Този дрон е идеален ако до сега не сте имали подобно устройство под ръка, предстои ви да се обучавате да управлявате нещо подобно, а и не искате да давате твърде много при за подобен продукт. Той разполага с всички възможности на по-съвременните и скъпи модели, но пристига на невероятна цена. Сред функциите му можем да видим 0.3-мегапикселова камера, множество функции за автономно управление, възможност за отдалечаване от дистанционното на до 100 м, летателно време от 10 мин с 900 мАч батерия, която се зарежда за около 50 мин, размери от 32.5 х 32.5 х 6cm и тегло от 118,4 гр.

Дронът VISUO XS809HW може да бъде закупен оттук
Цена: 26.27 euro
Складът се намира в Германия

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Макс
Макс

Здравейте, моля за консултация за дрона дължа ли мито и през пощите ли ще дойде? Ако сължа муто клоко е и къде се плаща?
Мерси

дфсдф
дфсдф

ae Kaldata вие здраво удряте дъно …

rado84
rado84

Вижте форума на linux-bg.org, хакерска атака ги удари