В края на миналия месец ви съобщихме, че филмът El Camino, който ще бъде продължение на хитовия драматичен сериал Breaking Bad, е официално потвърден. Антологичната структура на сериала ще разкаже продължението на историята на Джеси, след като Уолтър го освободи от плена на мексиканската мафия. Самият актьор Арън Пол, който играе ролята на Джеси и във филма, и в сериала, запази в тайна през цялото време работата по продукцията, и изглежда това е един от редките случаи, в които дори медиите не успяват да разкрият какво се случва.

Netflix вече представи трейлъра на филма

 

Изглежда филмът El Camino ще покаже едно своеобразно бягство на Джеси Пинкман – бягство от миналото, закона и всичко, което знае за света. Филмът е написан и режисиран от Винс Джилиган, който режисира и оригиналното шоу.

Мнозина определят сериала като „най-добрия криминален драматичен сериал правен някога“, като Breaking Bad е един от редките случаи, в които една продукция се харесва на критици и зрители.

Сериалът беше орисан на огромен успех, още от самото начало на снимките – в първия епизод виждаме хвърляне на пица на покрива на къщата, където Уолтър вижда стария си ученик Джеси Пинкман, когото прави свои партньор в наркодилърството. Режисьорът Джилиган казва, че актьорът е успял да хвърли пицата точно, както са искали от първия път и сцената не е дублирана нито веднъж. По неговите думи „това е сцена едно на милион“.

Сериалът изпревари по рейтинг дори „Игра на Тронове“, особено след разочарованието на зрителите от последния осми сезон, като е на пето място по най-висок рейтинг в IMDB, а „Игра на Тронове“ на осмо.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари