Флорида е пълна с уеб камери, които привличат туристи от цял свят и местни жители да отидат и да видят живописните плажове. Стриймингите от тези уеб камери обаче този уикенд няма да бъдат фокусирани върху жаркото слънце и сърфирането. Ураганът Дориан се насочва към източното крайбрежие на САЩ, където може да удари Флорида, а крайната точка, до която се очаква да достигне са Каролина и Джорджия.

Дориан се превърна в изключително опасна буря от четвърта категория в петък и натрупа максимална скорост на ветровете от 150 mbp в събота.

Бахамските острови са в непосредствена опасност от урагана, който се очаква да ги удари в неделя. Курортът Old Bahama Bay разполага с онлайн камери, които на живо излъчват изглед към океана.

EarthCam са направили подбор на уеб камери във Флорида в страницата си за екстремни природни условия. Те включват гледки от Ривиера Бийч, Плаж Хилсборо и Дейтона.

 

Към петък следобед плажуващите по къси панталони все още караха сърф на Cocoa Beact Pier. В събота обаче районът беше отцепен и активността намаля. Можете да видите настъпващите промени през деня от записите от камерите показани по-оре. Тази камера има висококачествен видео поток с ясни гледки към хоризонта.

Имайте предвид, че някои от уеб камерите могат да прекъснат, когато бурята удари областите, където се намират.

Точният път на урагана не е сигурен, което кара правителството на Флорида да обяви извънредно бедствено положение в целия щат в петък. Каролина и Джорджия вече са нащрек заради несигурността на маршрута на Дориан.

Крайбрежната линия на Южна Каролина се наблюдава от камера на живо, монтирана на дрон над Чарлстън Харбър.

Сателитите, управлявани от Националната администрация за океани и атмосферния влияние на НАСА, следят бурята от космоса, докато астронавтите на Международната космическа станция са свидетели на на това, което се е случило на брега.

Ураганът Дориан вече е най-голямото действащо бедствие в тихия сезон на ураганите до този момент. Все още не е известно дали Дориан ще навлезе в по-тежката пета категория природни бедствия. 

Ураганите са едни от най-опасните природни бедствия и за съжаление са характерни за САЩ. По-голямата част от населението на света никога не е преживявало или виждало ураган, и тези уеб камери дават възможността да видят какво представлява бедствието.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари