Визията на Panasonic за бъдещите коли изглежда страхотно

5
21

По време на отминалото технологично експо CES 2017, една от приятните изненади беше представената от Panasonic визия за бъдещите автмобили. Става дума за напълно автономни возила, които обаче не изглеждат, като днешните коли. Това са превозни средства, които са със сферична форма, като шофьорското място е премахнато. Вместо това, всички пътници седят в едно общо пространство, получавайки пространството и свободата да правят това, което искат.

Една от забележителните функционалности тук, пишат от VentureBeat, са стъклата, които са с функция за допълнена реалност. В средата на кабината пък има 4К таблет, който отново има вградена AR функционалност.

Наистина изглежда, като фантастичен филм и напълно неприложима концепция в обозримо бъдеще, но ако се замислите и това кратко видео от средата на 90-те години на миналия век за смарт къщата също е изглеждало толкова невероятно тогава, нали?

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Кутия, в която като на пикник сте насядали и играете игри? Ми колани, ми безопастност? Това, че автопилота може да е добър и да не прави произшествия означава ли, че няма някой друг да те блъсне, да ти отнеме предимствотото и така нататък?

Анонимен
Анонимен

Акцентират няколко пъти върху коланите в клипа.

Анонимен
Анонимен

Те са с колани но някак си е много странно как момиченцето е на почти половин метър от седалката с колан, а той никъде не личи да е вързан в 44 секунда.

Ozzy
Ozzy

Само на ябълки не върви.Трябва да се заколи кравата.

Кръстьо
Кръстьо

Някак си като гледам как се забучили в тия пц-та… и като гледам колко изкусвтено седат… не ми изглежда изобщо страхотно