fbpx
20.8 C
София

Виртуалните технологии в онлайн залаганията

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Често хората се оплакват, че част от романтиката във футбола и дори във футболните залагания вече се е изгубила, може би дори безвъзвратно. Те правят препратки към времето, когато фишовете с избраните от теб прогнози бяха в хартиен вариант и това беше общо взето единственият начин да дадеш воля на тази своя тръпка. Естествено, връщаме се и към времето, в което справката за мачовете през дадения уикенд, както и съответните коефициенти, можеше да се направи единствено в спортните вестници. Тези времена отминаха обаче, а компании като бвин / bwin имат най-голямата заслуга в тази връзка. Именно онлайн брандовете, които инкорпорираха новите технологии на нашето време, ни дадоха редица нови възможности, с които да обогатим нашето хазартно изживяване.

В какво се състоят тези нови оферти и опции? Да започнем от самата реалност, че можем да седим удобно на креслото у нас и да пуснем своите предположения под формата на фишове в онлайн пространството. Всичко това, без да е необходимо да се разкарваме до най-близкия букмейкърски пункт и да минаваме през дългата и досадна процедура на попълването по хартиен път на фиша. Да не говорим после и за съхранението му в задни джобове, портмонета и прочие, деформирайки цялостта му, докато изобщо имаме възможност да получим печалбата си.

Какви предимства може да извлечем посредством залагането през онлайн пространството? На първо време букмейкърите като Bwin предоставят функцията да гледаме редица мачове и спортни мероприятия от всякакъв тип директно през сайта на компанията. Изискването е да сте влезли в акаунта си и евентуално да имате някаква наличност или поне залози, които са в процес на обработка. По този начин не трябва да робувате и на телевизионната програма, която да определя вместо вас кои мачове ще можете да наблюдавате и кои не.

Наред с проследяването на двубои на живо не може да не отбележим и друга огромна иновация, която от години дава големи печалби на играчите – опцията да се играе на спортни събития „на живо“. Това е изключително ценно, тъй като не винаги може да сме сигурни как би завършил даден двубой преди неговото начало, затова искаме да мине известно време, за да се ориентираме в действителната обстановка. Това често е разликата между пълното щастие и големия провал.

На следващо място няма как да не изтъкнем и една от най-новите функции, които дават възможност на клиентите да завишат коефициента си във връзка с дадено спортно събитие. Става въпрос за опцията „създай залог“. Това е особено полезно, когато имаме солидна прогноза за даден футболен мач, но тъй като сме анализирали една среща от всички ъгли на практика сме способни да дадем поне още две-три предложения, които да са не по-малко вероятни. Чрез опцията за „бет билдер“ може да комбинираме всичките си предложения в един фиш и така да не трябва да се съобразяваме с други двубои, които може да не ни дават толкова сигурни възможности. Завършваме и със спасителния пояс на „кешаут-а“. Той може да е много полезен в случаите, в които печалбата ни е почти максимална, но не искаме да треперим, за да чакаме даден двубой да приключи. При хартиените фишове винаги може нещо да се случи в последните секунди на мача, докато с кешаут възможността си спестяваш много главоболия и безсънни нощи.

Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини