Вицепрезидентът на Ford предложи честен двубой между Cybertruck и F-150

13
3806

По време на презентацията на електрическия пикап Tesla Cybertruck бе показано видео, на което Cybertruck с лекота изтегля бензиновия пикап F-150. Но не всички се съгласиха с тази победа. Има хора, които са на мнение, че изтеглянето на Ford-а не е било съвсем честно.

Естествено, с победата на Tesla не се съгласи вицепрезидентът на Ford. Той покани Илън Мъск на честен двубой между пикапите F-150 и Cybertruck. Мъск прие поканата и сега всички очакват какво ще се случи.

Според вицепрезидента на Ford, тестът при който Cybertruck сравнително лесно изтегля работещия F-150, не може да бъде признат за коректен поради следните причини:

  1. Cybertruck е по-тежък от F-150, особено в задната си част
  2. Според видеото, F-150 не е бил в режим на задвижване на всичките колела
  3. По всичко личи, че е използван среден модел F-150 – тоест, бензинов пикап със слаб V8 или 2,6 литров двигател на Ford. Пикапът от висок клас на Ford носи на купето си абревиатурата XLT
  4. Cybertruck първи започва да тегли и по този начин не дава шанс за победа на F-150

Да си припомним, че в началото на годината Ford представи електрическия пикап F-150, който в рекламния клип тегли товар от 450 тона. Вицепрезидентът на Ford би могъл да използва електрическата версия на своя пикап срещу Cybertruck, но навярно не всичко с електрическия F-150 е готово.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари