Водеща мрежа от предприемачи открива клон в региона

1
173

Entrepreneurs’ Organization (EO), водеща световна мрежа от успешни предприемачи, обяви старта на най-новия си клон – този в Югоизточна Европа, ЕО SEE (EO South Eeast Europe).

Регионалният клон е създаден от 16 предприемачи от България, Румъния и Сърбия. EO Югоизточна Европа е и първият клон с участието на повече от една държави в историята на организацията.

EO е основана през 1987 г. с основната идея да преобразява и подобрява живота на предприемачите, които са гръбнака на икономиката в света. От тогава насам организацията се е разраснала до 13 000 членове в 179 клона и 57 държави. С мисия да мотивира водещи предприемачи да учат и да се развиват, организацията обогатява живота на членовете предоставяйки им възможност за динамично учене един от друг, преживявания от типа „веднъж в живота “и връзки с експерти.

“Предприемачеството в Източна Европа расте бързо и планът за действие на Европейската инициатива за предприемачество 2020 ще даде допълнителен тласък на местните екосистеми през следващите години. Добавяйки предимствата на ученето и изграждането на мрежа от контакти чрез EO, очакваме положителен ефект за членовете и техните общности. Жаждата за знание е ключова ценност на EO и ние улесняваме това чрез обмяната на опит между предприемачите, както и предоставяйки възможност за записване в Executive Education програми или посещение на световните ни събития за обучение.“ сподели с ентусиазъм, Мария Гергова – Бенгтссон, президент на EO за Югоизточна Европа.

Официалното откриване на клона за Югоизточна Европа се проведе в балната зала на Централен военен клуб в София

„В предприемачеството София е пример за другите градове в България, а нашата визия за града е той да се утвърди и като фактор на Балканите“ сподели в поздравителен адрес кмета на София Йорданка Фандъкова.  В духа на ценностите на организацията за непрекъснато учене и усъвършенстване в програмата на събитието бе включена вдъхновяваща и вълнуваща реч от Хауърд Дел, спортист, бизнес консултант и актьор. Тъй като забавленията и щастието са част от ДНК-то на EO, събитието продължи с колоритни развлечения, докосващи и предизвикващи всички човешки сетива.

Тази година избраните членове на борда са:
Reggie ChandraForum Chair
Panicos ChristopoulosMembership Romania
Radu CiorbaFinance
Stephane GantchevMentorship
Maria Gergova-BengtssonPresident
Istvan HuttonGlobal Students Entrepreneurs’ Awards
Ivan LekushevStrategic Alliances
Razvan LucaIntegration
Calin LupsanLearning
Yanka NikolovaMembership Bulgaria
Attila SimonAccelerator and Marketing

Като световен лидер в предприемачеството, EO играе важна роля в бизнеса, индустрията и живота на водещи предприемачи навсякъде по света. Предприемачите трябва да са учредители, съоснователи или контролиращи акционери на дадено дружество, за да бъдат допуснати до членство. За да научите повече, посетете: https://www.eonetwork.org/

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Биткойн = Балон = Пирамида Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Еntrерrеnеurѕ’ Оrgаnіzаtіоn (ЕО), вoдeщa cвeтoвнa мpeжa oт ycпeшни пpeдпpиeмaчи, oбяви cтapтa нa нaй-нoвия cи ĸлoн – тoзи в Югoизтoчнa Eвpoпa, EO ЅЕЕ (ЕО Ѕоuth Ееаѕt Еurоре).

Преди много време някой беше казал – ако не можеш да обясниш с едно изречение на дете, какво работиш, значи работата ти не струва.