8.4 C
София

Вторият сезон на The Witcher обръща повече внимание на Кахир и Фрингила

Най-четени

Водещият продуцент на The Witcher Лорън С. Хисрич издаде малко повече за предстоящия сезон на хитовия Netflix сериал, като сподели една от “любимите ѝ части”, които са обвързани с двама от злодеите; изглежда, че ще те играят още по-голяма роля от преди. 

“Нямам търпение да задълбаем повече в Кахир и Фрингила; кои са те, защо Нилфгард е важен и накъде ще се насочат от тук насетне”, пише Хисрич в Twitter. “Това е една от най-любимите ми части от новия сезон.”

Тези от вас, които може би са забравили развитието в сюжетната линия на първи сезон на The Witcher (не е за вярване, но минаха 4 месеца), Кахир е рицар от Нилфгардианската империя, който оглавява търсенето на Сири. Неговите планове бяха осуетени след като Йенифър подпали бойното поле. Нещо повече – за негово допълнително предизвикателство се оказа, че си има и двойник, който странства някъде из света. 

От друга страна, Фрингила е магьосницата, която помага на Нилфгард да затвърди своята власт в северните региони на континента, като има подкрепата на Кеър що се отнася до военни стратегии. 

Първият сезон на The Witcher завърши след като Гералд най-накрая успява да се събере заедно със Сири. Този макар и привидно завършек всъщност поставя едно огромно начало, което може само да ни кара да се надяваме, че сериала ще успее да екранизира силната магия, чиято фенове на книгите и игрите възхваляват с неспирна страст.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини