Във Facebook се появи втора новинарска лента

2
623

В социалната мрежа Facebook се появи втора новинарска лента, състояща се от препоръчани публикации. За това съобщават световните медии, позовавайки се на Techcrunch.

В настоящия момент, според представителите на социалната мрежа, лентата, наречена Explorer, е достъпна за ограничен брой потребители и е в тестов режим.

„Започваме внедряването на допълнителна лента с популярни статии, видео и снимки, която автоматично ще се приспособява към всеки отделен човек, на базата на това, какъв вид съдържание го интересува“, твърди говорител на Facebook.

Втората лента, отбелязват от Techcrunch, ще позволи на Facebook да увеличи времето за потребителския престой на сайта или приложението, а също ще се превърне и в допълнителна площ за поставяне на реклама.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Edin Reptil
Edin Reptil
4 години

Трябва да сложат и трета, за истичане на фекалиите!

Atanas
Atanas
4 години

Много са ми смешни тия палячовци от фейсбук. Всички „технологични новини“, свързани с тях, са за „нов бутон“, „нова лента“, „реклами“, „новини“, „видео“ и т.н. Гнус ме е само като видя претрупаната страница на нечий профил. И милиарди хора прахосват безценни часове от живота си да обслужват тая гнас…