Възможността за връщане към предишна версия в ОС Windows 10 Anniversary Update е намалена на 10 дни

0
89

Имате ли проблеми след инсталирането на голямото обновяване Windows 10 1607? Драйверите, приложенията и периферията работят ли нормално? Или може би сте забелязали понижение на производителността? Дано да не сте се сблъсквали с нещо подобно, понеже вече разполагате с много по-малко време за да вземете решение за връщане към предишната версия на операционната система.

 

Много потребители бяха искрено учудени, когато разбраха, че Microsoft е намалил с излизането на Anniversary Update срока за връщане към предишна версия на операционната система от 30 на 10 дни. При опит да възстановите предишна версия на Windows, след като са изминали 10 дни, ще бъдете изненадани от съобщение, че тази опция повече не се поддържа, понеже компютърът ви е бил обновен преди повече от 10 дни.

 

С това нововъведение се сблъскаха много тестери от програмата Windows Insider. Засега подобни съобщения от други хора няма, понеже голямото обновяване Anniversary Update излезе само преди два дни.

Microsoft кратко съобщи, че това решение е взето след анализ на получените от потребителите данни. Софтуерният гигант счита, че повечето потребители, решили да се върнат към предишна версия на операционната система, вършат това в първите няколко дни.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за