Корпорацията Microsoft представи поредното обновяване за участниците в програмата Windows 10 Insider.

Направени са много нововъведения, но едно от най-интересните е добавянето в редакцията Windows 10 Pro for Workstations на нова опция за включване на режима на свръхвисока производителност Ultimate Performance.

Опцията се намира в настройките на режимите на захранването. Режимът Ultimate Performance се препоръчва да се използва, когато е по-важна максимално възможната производителност, а не консумацията на електрическа енергия. Тази настройка по подразбиране могат да включват производителите, като на потребителите е дадена пълната свобода за нейното използване. Режимът Ultimate Performance не се предлага при системи със захранване от акумулаторни батерии.

Новият режим е предназначен за напредналите потребителите, които искат да изстискат всичко възможно от своите топ-компютри. Microsoft отбеляза, че този режим може да окаже влияние върху хардуерните компоненти на системата, които ще работят в по-тежки условия.

Режимът Ultimate Performance ще бъде достъпен за всички потребители след инсталирането на следващото голямо обновяване на Windows 10, което трябва да излезе през март или април.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари