В приложението на Facebook се появи „История“

0
1915

Социалната мрежа Facebook пусна в мобилното приложение функцията „История“, която по-рано бе въведена в Instagram и месинджъра. Както се отбелязва в блога на социалната мрежа, „История“ ще се появи в лентата на потребителя и ще изчезва ден след публикуването.

За да добавите „История“, трябва да щракнете върху съответната икона, която се намира в горната част на приложението. Кликвайки върху кръглите аватари на приятелите си, потребителите ще могат да разглеждат историите, които са били публикувани от тях.

Освен това, в приложението ще се появи и възможност за прилагането на различни ефекти и маски в снимките и видеата. По-рано бе съобщено, че Facebook планира да създаде социална виртуална реалност. Същността на проекта, работещ във Facebook, се състои в интеграция на виртуалната реалност в интернет пространството, включително и в социалните мрежи. Създаден бе отдел, който ще се занимава с изследване на това как хората да могат да обменят данни и да общуват в среда на виртуална реалност. Специалистите на отдела ще работят съвместно с Oculus и други звена на Facebook, което ще даде възможност за внедряване на нови технологии във всички платформи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари