В рамките на разпродажбата „Завръщане в училище“ Godeal24 предлага Windows 10 само за $7

0
636

Ако търсите голяма и специална отстъпка за продуктите на Microsoft, именно сега е идеалният момент да ги вземете. Интернет магазинът Godeal24 започна своята голяма разпродажба Back to School, в рамките на която предлага големи отстъпки, които дават възможност за големи спестявания и не бива да бъдат пропускани. Потребителите могат да открият оригинален продуктов ключ за Windows 10 с цена 7,35 евро ($7,53), както и ключове за различните версии на Microsoft Office при цена под 20 евро. Възможно е и използването на промоционални кодове, които дават до 60% отстъпка при плащането на някои продукти от този род. Независимо дали предстои завръщане в училище или ще се наложи да работите отдалечено, не пропускайте тези предложения.

Специални предложения, за които не се налага използването на електронен купон с код:

Отстъпка от 45% при използване на кода SGO45:

60% отстъпка с използването на кода SGO60:

Нов софтуер:

Пазаруването в Godeal24 е също толкова лесно, колкото и във всички интернет магазини. След поръчката получавате имейл с поръчаните продуктови ключове без да се налага да чакате дни за пристигането например на куриер. В случай че имате каквито и да било въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури бърза и качествена поддръжка. Достатъчно е просто да изпратите имейл на следния адрес [email protected].


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!