В Германия бе открито най-голямото в света изложение на информационните и телекомуникационните технологии CeBIT 2018.

В събитието участват около 2800 експоната от около 70 държави. В центъра на вниманието е поставена цифровата трансформация и нейното влияние на икономиката и обществото. Засегнато е развитието на изкуствения интелект, роботиката и автономния транспорт. Тази година CeBIT прилича малко на фестивал, в който най-активно се използват новите формати за привличане на вниманието. За първи път ще има токшоу.

Още от 1986 година CeBIT всяка година се провежда в Хановер. Това е най-голямата в света платформа за демонстрация и внедряване на най-новите телекомуникационни технологии и софтуер. Изложението ще продължи до 15 юни.

Организатор на CeBIT 2018 е компанията Deutsche Messe AG, а събитието се ръководи от членът на тази компания Оливер Фрезе.

Класическите представители от сферата на информационните технологии са широко представени на CeBIT 2018. Но младите и креативни хора засега са малко“ – каза Фрезе.

В CeBIT участват предприемачи, икономисти, компютърни специалисти, политици, издатели. Можем да очакваме редица нови компютърни устройства, програми и мобилна електроника.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за