В японските летища се появи и тоалетна хартия за смартфони (снимки)

4
1730

В летището Токио Нарита се появи нова услуга за пътниците. В тоалетните на летището вече на разположение са специални ролки тоалетна хартия, предназначени за избърсване на смартфони.

Както съобщава Channel NewsAsia, необичайните ролки са поставени в 86 кабини в седем тоалетни на летището, разположени в залите за пристигащи.

В инициатор на това в тоалетните да има хартия за смартфони се превърна компанията NTT DoCoMo, която е най-големият мобилен оператор в Япония. С помощта на тази хартия, пътниците ще могат да си избършат екрана на своя смартфон. От NTT DoCoMo твърдят, че екрана на смартфона съдържа пет пъти повече микроби, отколкото тоалетната чиния.

2

Необичайната хартия съдържа информация за Wi-Fi мрежата, интернет доставчика, който е NTT DoCoMo, и гласовия преводач Jspeak, който може да се инсталира на смартфона чрез Google Play Market.

Тоалетната хартия за смартфони ще бъде на разположение в летището Токио Нарита до 15 март 2017 година.

Имайте предвид, че летището Токио Нарита е второто най-голямо въздушно пристанище на Япония. През 2015 година, летището е обслужило 34,75 милиона пътници.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

хубаво, но баж в тоалетната ли трябваше да го сложат.

Анонимен
Анонимен

За шит телефони като Iphone тоалетна хартия трее. За новите Samsung пожарогасители да инсталират трее. Умни хора са японците.

bro
bro

you made my day, bro

Анонимен
Анонимен

Да си бършеш телфона с нещо от обществена тоалетна 😀 да да