В Google Maps ще бъдат добавени етажни планове на сгради

2
21

За да улесни процеса на пазаруване по време на пътешествия в непознати места, компанията Google ще добави в своята услуга Google Maps етажни планове на търговски центрове и отделни магазини.

Опцията, която досега беше достъпна само за устройства под управлението на операционната система Android, вече ще присъства и в уеб-версията на Google Maps. Според появилите се съобщения, в картографската услуга ще бъдат добавени повече от 10 000 етажни планове, включително на летища и музеи.

Представител на компанията заяви в Google+: „Услугата Google Maps се актуализира и подобрява непрекъснато. Преди да тръгнете по магазините или да се отправите на пътешествие, заредете картите на Google и се възползвайте от посочената функция. Всичко е много просто. Увеличете нужната улица и ще видите подробните планове на много сгради. Това значително ще Ви улесни по време на пътуване или при пазаруване. Не губете ненужно време в търсене на нещо конкретно. Просто отидете на сайта на Google и посетете раздела Google Maps, и вече ще разполагате с точния маршрут и план на Вашите действия“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари