Microsoft продължава да подобрява своя месинджър Skype и да му добавя нови функции. Този път на потребителите се предлага атрактивна възможност за добавяне на най-различни фотоефекти на снимките.

Подобно на Snapchat, сега в Skype е възможно използването на филтри, надписи, информация за времето и още много други. След като потребителят направи снимка в средата на приложението, може да натисне съответната иконка в горната част на екрана. Плъзгането надясно показва допълнителните параметри на избрания ефект.

Разработчиците подчертаха, че в новата функционалност активно се използват машинно обучение и изкуствен интелект, чрез които приложението може да разбере емоциите, пола и възрастта. Благодарение на него комплектът ефекти се подбира индивидуално за всеки потребител, като се отчитат неговата възраст, емоционалното му състояние, дали е делничен или празничен ден. Microsoft заяви, че непрекъснато ще обновява ефектите и използваните стикери. Skype Photo Effects снимките могат да се споделят.

Новата версия на Skype се разпространява постепенно и ще стане достъпна за всички потребители в рамките на няколко дни. Skype Photo Effects ще има версии както за платформата Android, така и за iOS.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари