В Twitter може да се появи възможност за публикуване на множество съобщения едновременно

0
28

Предполага се, че Twitter работи над нова функция, която ще позволи изпращането на серия от туитове, известни от англоезичните потребители, като tweetstorms. Така за хората ще се появи още един начин за заобикаляне на ограниченията от 140 знака на съобщение.

Потребителите изпращат серия от туитове, оставяйки една публикация и привързвайки към нея всички последващи. Така се образуват дървовидни съобщения, чрез които човек може да излага своите мисли относно този или онзи проблем или събитие.

Този метод се популяризира от технологичния инвеститор Марк Андерсън, а терминът tweetstorm излезе от още един рисков капиталист Крис Диксън. Сега разработчиците, съдейки по всичко, искат да направят метода официална част от Twitter.

Функцията е забелязана в Android-приложението на услугата. Скрийншотите са споделени от потребителя Девш Логендран с ръководителя на социалната мрежа в сайта The Next Web Мат Навара. Съдейки по снимките, може да бъде публикуван пълният текст от съобщения, както и приложението автоматично да го раздели на туитове. На снимките, серията се състои от 352 публикации, т.е. от над 49 хиляди символа.

От TechCrunch са се свързали с компанията, но все още не са получили коментар. Няма данни за датата на стартиране на функцията, но в сайта се разбира, че тя все още не е достъпна за публично тестване.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за