Twitter представи функцията Timestamps, която Ви позволява да споделяте ключови моменти от пряката си видеотранслация. Зрителите вече не е необходимо да превъртат до тази част от видеото, която искате да обсъдите.

По-рано в Twitter беше възможно да се публикуват само пълни записи от предаването. Ако искате да подчертаете някакъв конкретен сегмент от видеото, то вие трябваше да пишете, до кой момент зрителите трябва да превъртят видеото. Особено болезнено е, когато човек публикува дълъг запис.

 

Функцията Timestamps значително опростява този процес. Сега, когато решите да споделите някакво излъчване или запис, можете да представите този момент, който искате да покажете на своите абонати. След това ще остане да добавите текстов коментар и да публикувате туита.

Зрителите, включвайки клипа ще започнат да го гледат от момента, в който сте посочили при публикацията. Ако транслацията все още продължава, то потребителят ще може да щракне върху иконата Live и да прегледа нужният сегмент.

Нововъведението отлично се съчетава с транслацията в Twitter на спортни събития. Тя например Ви дава възможност да споделяте головете на любимите си отбори, което може да увеличи броя на зрителите на видеоклипа и да разкриете неговия рекламен потенциал. Впрочем, от Twitter не разрешават рекламирането на такива отрязъци.

Също така, Timestamps може да бъде полезен за тези, които искат да споделят любимата си песен от концерт, а репортерите ще могат да подчертаят най-важното от пресконференциите. Функцията скоро ще стане достъпна за всички потребители на уеб-версията на Twitter и приложенията за iOS и Android, както и Periscope.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари