Популярният месинджър WhatsApp бе актуализиран, след което в него бяха интегрирани редица нови функции, които ще се появят през следващите няколко седмици, след излизането на актуализацията за клиентите на всички платформи.

На първо място, анимираните стикери вече станаха достъпни за обикновените потребители, тъй като по-рано бяха налични само в WhatsApp за Android и iOS като част от бета-версията на месинджъра. Разработчиците също твърдят, че са добавени и няколко пакета анимирани стикери. Трябва също да се отбележи, че в момента WhatsApp разполага с един пакет стикери, който се появи преди няколко дни.

На второ място, възможно е да се добавят нови контакти с помощта на QR-кодове, което значително ще улесни живота на потребителите, тъй като в момента не е необходимо въвеждането на всеки номер от контактите.

На трето, груповите видео-разговори са подобрени. След увеличаване броя на участниците в групата до осем, същевременно можете да позиционирате пълноекранно видеоклипа, за което е достатъчно да натиснете и задръжте видеоклипа на избрания контакт. Освен това, в текстовите чатове с до осем участници можете да започнете видео-разговор с едно докосване, като същевременно изпращате покана до всички участници.

В WhatsApp за компютри и в WhatsApp Web също се появи тъмна тема. Освен това, сега потребителите на телефоните, базирани на операционната система KaiOS, имат възможност да публикуват статуси, изчезващи след 24 часа.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари