Огромен плюс на съвременните приложения е това, че те непрекъснато се подобряват и усъвършенстват. Всъщност, ако разработчиците престанат да поддържат продуктите си веднага след тяхното пускане, няма да са толкова удобни и функционални. И в тази връзка ако използвате YouTube Music, тогава ясно виждате, че всеки месец услугата все повече се подобрява. Е, сега Google разработва още една, много полезна актуализация, която по своята същност доста наподобява тази, която вече е налична в Play Music.

Става дума за обновлението както на интерфейса в раздел Now Playing, така и за добавянето на новия пункт, който ще се нарича „Последна активност“. Вече знаем, че в горната част на раздел „Библиотека“ се намират обложките на албумите, което от своя страна показва коя песен за последно сте пускали. Но сега намерението на Google е сериозно да подобри този пункт, тъй като в момента YouTube Music тества много по-широк и по-функционален раздел, който ще включва както целите албуми, така и плейлистите, които сте запазили в библиотеката си.

И да, в по-голямата си част, разработчиците просто копират в YouTube Music онова, което в Google Play Music съществува от дълго време. Трудно е да се каже дали е за добро или лошо, но тъй като и двата продукта принадлежат на една и съща компания, вероятно няма нищо лошо. И освен това, би било много глупаво да се оплакваме от подобни подобрения, тъй като те са наистина изключително добри и полезни. „Новата“ функционалност ще позволи на всички потребители да видят собствената си съхранена история. Това е особено полезно, когато например сте слушали песен, която не Ви е харесала, но след известно време искате да я чуете отново. И именно разделът с последните Ви действия може да помогне в това отношение.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари