Гейтс: Работим върху много проекти, свързани с таблет устройства

0
30

Много от феновете на редмъндската компания Microsoft бяха доста разочаровани от момента, в който разбраха, че от Microsoft спират проекта Courier.

След като никой „отвън“ не знае точната причина за прекратяването на проекта, започнаха спекулации, според които от компанията ще „съживят“ устройството в друг проект в близко бъдеще.

Според gurufocus.com, Бил Гейтс е споделил, че “Microsoft работи върху много проекти за таблет устройство. Ние мислим, че с продуктите, с които разполагаме, ще пуснем нещо специално за студентите. Те ще получат устройство, което не само, че ще може да чете, но и да създава документи в същото време…“.

Това, което Бил Гейтс има предвид доста прилича на концепцията на Courier, която беше показана от редмъндската компания. Тя беше базирана на писалков „механизъм“ за въвеждане на информация, като освен възможността за четене на файлове, потребителите ще могат и да създават файлове.

За тези, които усилено чакаха Courier от Microsoft, може би ще бъде най-добре да се каже, че устройството действително ще се появи, но със сигурност няма да бъде толкова скоро, колкото се очакваше.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари