Гледайте на живо представянето на iPhone 11 тук

4
1807

Официално: Само след броени минути ще започне представянето на тазгодишните iPhone. Днес, на 10-ти септември, Apple ще проведе ежегодното си есенно събитие, на което ще представи новите iPhone 11, заедно с други продукти и услуги. Събитието започва след малко в театъра „Стив Джобс“ в кампуса на Apple в Купертино, Калифорния. Очаква се Apple да обяви три нови модела смартфони, които ще бъдат наследници на iPhone XS, XS Max и XR, като според слуховете става дума за новите iPhone 11, 11 Max / 11 Pro и 11R.

Телефоните вероятно ще дойдат с подобрени камери, по-бързи процесори и новата версия на мобилната операционна система iOS 13. Също така очакваме да видим и обновена серия на смарт часовника Apple Watch. Дали обаче става въпрос за следващия Apple Watch 5 или просто подобрена версия на смарт часовника, предстои да разберем.

Преди две седмици Apple изпрати покани до членове на най-големите технологични медии в света. На тях видяхме ново лого на Apple, съставено от пет различни ярки цвята, което се връща към старото шест-цветно лого, което компанията използваше до 1999-та година. Анализаторите спекулират, че предстоящите iPhone 11 ще бъдат разочарование за потребителите, няма да предложат нищо особено ново или иновативно, и няма да увеличат продажбите на смартфони, както компанията се надява.

Какво обаче ще се случи? Гледайте събитието на живо:

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Prasko1
Prasko1

Изкъртиха китайските шитове

Явор
Явор

С какво ги изкъртиха, с технологии от преди две години ли? С грозния дизайн ли, с какво?

...
...

С това че, премълчаха колко RAM са им сложили 😀 . Нито казаха, нито написаха в сайта си.

До Apple хейтъра
До Apple хейтъра

Ако някога си ползвал iphone или пък си запознат с операционната им система, няма да се изказваш толкова неподготвен за да трупаш лайкове все едно си 5токласничка със смартфон и инстаграм 🙂 Та да ти разясня, на iOS RAM-та е най-малкия проблем, тъй като е оптимизирана и начина на работа на приложенията е така, че те работят без проблем с RAM-та предвидена в телефона. Случвало ли ти се е на някой андроид телефон с под 4GB RAM като отвориш много приложения и след това някой месинджър, той да е ‘убит’ поради липса на рам и да не получаваш известията си… Виж още »