Гледайте на живо първата голяма премиера на IFA 2019: Acer показва нови интересни модели

0
846

Два дни преди едно от най-големите изложения за потребителска електроника в Европа, Acer е първата компания, която ще обяви много нови свои продукти.

На територията на Messe Berlin, където ще се проведе IFA, която реално започва на 6-и септември, компанията ще даде официален старт на лавината от интересни събития, на които ще станем свидетели в следващите дни.

Събитието е насрочено за 11:30 българско време, а Kaldata отново е на най-горещото технологично място в света, за да можем да ви предадем незабавно впечатленията си от новите модели.

Ако искате можете и вие да проследите събитието на живо като точно в 11:30 видеото ще стартира в тази новина.

Какво се очаква да видим?

За разлика от друг път, сега не изтече много информация около това, която предстои да видим. Голямото събитие, отделната зала, в която ще се презентира и многото гости от цял свят обаче ни карат да вярваме, че ще видим много нови устройства във всички категории, в които компанията има присъствие.


Няколко туита в мрежата са на практика източниците, които все пак разкриват някои от нещата. Със сигурност ще видим нов много интересен лаптоп, който бе загатнат от британския акаунт на компанията.


Няма как да се мине и без геймърските машини Predator, които със сигурност ще имат сериозно присъствие. Но дали да очакваме само ъпдейти на наличните модели, или ще видим нещо революционно ново?


Acer загатва  за много интересни неща, но повечето остават обвити в тайнственост. Какво точно ще видим – можете да проследите на 4-и септември в 11:30 българско време, а след това разбира се с всички новини в сайта, включванията ни във Facebook страницата ни и видеата в YouTube канала ни.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари