Голямата разпродажба Big Double 12: Office 2021 под $15 на компютър, Windows 10 само за $7,50

0
1324

Ноември си отиде и сега предстои голямата онлайн разпродажба Big Double 12, която е през месец декември. Датата 12.12 или казано по друг начин Big Double 12 е известна като Черния петък за страните от Югоизточна Азия.

Ако сте пропуснали нещо от разпродажбите в Деня на необвързаните и Черния петък, именно сега е най-подходящото време да си вземете необходимите артикули. По време на разпродажбата Big Double 12 можете да изберете своя любим софтуер от каталозите на GoDeal24.com и да си закупите необходимите продуктови ключове. В началото на тази седмица онлайн магазинът GoDeal24 стартира разпродажбата Big Double 12, в рамките на която се предлагат продуктови ключове с до 62% отстъпка.

Горещи продуктови ключове със специална цена

До 50% отстъпка за различните версии на Windows при използване на кода SGO50

Има още версии на Windows

Комплекти продуктови ключове – това е най-евтиното. Използвайте кода SGO62

Има още комплекти

Допълнителни предложение с възможно най-добри цени. Използвайте кода SGO62

Има и други продукти за офиса

Пазаруването от Godeal24 е също толкова лесно, колкото е и в другите онлайн магазини. След като направите поръчката получавате имейл с избраните продуктови ключове. Изобщо не е необходимо да чакате. Ако имате въпроси, просто изпратете имейл до нашия екип за обслужване на клиенти на адрес [email protected].

Весели празници с магазина GoDeal24 и онлайн разпродажбата Double 12!


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!